Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Francis Francis espressomaskine

Den populære espressomaskine Francis Francis sørger ikke kun for, at du bliver kvikket op med en kop varm espresso men også at du også har et stykke fedt design at se på. Francis Francis bløde kurver og friske farver falder i de fleste design-elskeres smag og modellen Francis Francis X1 er blandt de mest solgte espresso-maskiner.

Francis Francis er en super god gaveidé, fordi maskinen er utrolig brugervenligt og designet rammer plet . Faktisk har Francis Francis model X1 spillet en vigtig rolle som romantisk gave, da Carrie Bradshaw i serien Sex And The City fik espressomaskinen foræret i gave af sin kæreste Aleksandr Petrovsky.

>> Espressomaskiner kan købes her

Baristaers favorit

Francis Francis er, som navnet antyder, en ægte italiensk model, ejet af det berømte kaffefirma Illy. Illy er mange baristaers yndlingsespresso på grund af den gode smag og høje kvalitet. Illy har udviklet Francis Francis til flere forskellige kaffesystemer, så du nemt kan brygge en kop espresso – uanset om du har stor forstand på at betjene en espresso-maskine, eller om du er nybegynder og ønsker et simpelt system.

>> Espressomaskiner kan købes her

I gave til en nybegynder kan du vælge det enkle E. S. E. pod system, hvor man meget enkelt kan lave en kop espresso uden at begå fejl.
For en mere øvet espresso-brygger kan det enkle Iperespresso system vælges, hvor man kan brygge en lækker kop espresso ved at bruge kapsler, hvor blandingen er tilpasset, om man kan lide en kraftig eller let kaffesmag.Unik espresso

Den øvede espresso-brygger vil sætte pris på at få en Francis Francis maskine med ”Ground Espresso Coffee System” – et system, hvor man selv skal dossere espressoen og stampe den sammen for at få en unik espressosmag.

Prismæssigt er Francis Francis maskinerne i den fornuftige ende af skalaen for denne type maskine, og med Francis Francis får du et produkt, hvor pris, design og kvalitet hænger sammen.

>> Francis Francis espressomaskine kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600