Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Vans sko


Der er Vans sko i mange forskellige varianter, både når det gælder form, farve, mønstre og stilarter. De fås i tern, striber, psykedeliske mønstre, men også i sarte og ensfarvede pastefarver eller bare sorte. Hvad enten du vil have Vans sko til en afslappet tur i byen, til skateboard-rampen, til det mere sportslige eller til kontoret, er det alt sammen muligt.

>> Se udvalg af Vans sko her

Tøj på internettet

Vans sko

Skaberen af Vans sko, Paul Van Doren, åbnede den første ”Vans footwear shop” i Californien i 1966. Inden da havde han sammen med sine partnere opfundet en såkaldt vulkaniserings-teknik, der gjorde produktionen af den karakteristiske, flade vaffelformede sål mulig. Van Doren var ikke overraskende stolt af sin opfindelse og startede da også med at kalde sit firma ”Van Doren Rubber Company”, der dog mere havde klang af storindustri end af smarte gummisko. Der gik da heller ikke længe før navnet på Vans sko er det, vi kender i dag: det meget mundrette Vans.

>> Se udvalg af Vans sko her

 

Dengang foregik produktionen i butikken, hvor kunden nærmest fik skræddersyede Vans sko: Man gik simpelthen ind i butikken, hvorefter størrelsen blev opmålt, og produktionen gik i gang. Og voila: To-tre dage senere stod et par skinnende Vans sko klar til afhentning. Siden dengang er sortimentet blevet udvidet markant, ikke kun når det gælder Vans sko, men også t-shirts, bukser, ure osv. Mærket har specielt gjort sig gældende inden for det vilde, frække, farlige og alternative, hvad enten det var på sports- og fritidsområdet.

  

Inden for skateboards, surfing og bmx-cykler var Vans sko fx et must tilbage i 70erne, lige som punk-, rock- og graffiti-kulturen også var forbundet med mærket. Siden 1995 har Vans da også været hovedsponsor for forskellige festivaler for ekstrem sport og for den såkaldte Vans Warped Tour, som kredser om punk og ska-musik. Sean Penn var med til at gøre Vans sko kendte hos flere end de trofaste købere inden for de alternative områder, da han gik i dem i det meste af hit-filmen ”Fast times at Ridgemont High” fra 1980erne.

>> Se udvalg af Vans sko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

Her kan du købe:

Riis Sko
Amager Centret 314
2300 København S