Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Tommy Hilfiger støvler

Kvalitet og klassisk, sporty design får du, hvis gaven indeholder et par Tommy Hilfiger støvler. Tommy Hilfiger er en meget populær amerikansk designer. Hans stil er sporty og typisk amerikansk med jeans, skjorter og lækre pullover sweatre i gode materialer. Tommy Hilfigers fodtøjslinje spænder over fine sommersandaler, over sportssko til rå vinterstøvler.

Tommy Hilfiger støvler er udført i lækre kvalitetsmaterialer, som tykt skind, groft lærred og solide gummi materialer. Man betaler for kvaliteten, men får til gengæld et godt produkt.

>> Tommy Hilfinger støvler kan købes her

Designersko der er til at betale

Den amerikanske designer er ikke så dyr som de fleste europæiske modehuse, så du betaler ikke en uhyrlig sum for designet. Tommy Hilfiger støvler tåler det danske vintervejr med sjap og salt, fordi materialerne er udvalgt til at kunne blive brugt.

Tommy Hilfiger støvler til mænd spænder over italiensk inspirerede ankelstøvler, klassiske snørestøvler, rå motorcykel støvler og til tidens nyeste trendstøvler, som ændrer sig fra sæson til sæson.
Til kvinderne er Tommy Hilfiger støvler mere feminine og ofte med hæl – kilehæl/ wedge eller bred og kraftig træ- eller gummihæl, som giver foden god støtte. Længderne varierer fra langskaftede knæstøvler til lave ankelstøvler. Stilen svinger fra meget klassiske støvler, gummistøvler og lette snørestøvler til mere aparte støvler til et lidt smallere publikum.

>> Tommy Hilfinger støvler kan købes herVær opmærksom på kollektionen

Specielt Tommy Hilfiger støvler til kvinder er præget af moden og kollektionen skifter fra sæson til sæson.

Skal du give et par Tommy Hilfiger støvler i gave, skal du være opmærksom på, at kollektionen af støvler til både mænd og kvinder skifter mindst fire gange om året. Står der en bestemt støvle på ønskelisten, skal man altså huske på, at støvlen skal indkøbes indenfor den givne sæson.

>> Tommy Hilfinger støvler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150