Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Timberland støvler

De kraftige Timberland støvler er en praktisk og kraftig bjergstøvle, som er blevet højeste mode.

Timberland støvler er udviklet til udendørsbrug. Til trekking og hiking i alt slags vejr. Men mærket har også fundet vej til gader og stræder i storbyen og den robuste udendørsstøvle er gået hen og blevet moderne og trendy.

>> Timerland støvler kan købes her

Holder til det hele

Det kan måske virke afskrækkende, at Timberland støvler er et modefænomen, men støvlerne er i bund og grund praktiske udendørsstøvler, der kan holde til alle vejrforhold. Derfor kan du sagtens give et par Timberland støvler i gave til en person, som ikke går op i mode og stil.

Timberland støvler er udviklet efter forskellige teknologier, alt efter hvilken sæson på året, de skal bruges i. Selv kanvas støvler fra Timberland kan holde til regn og storm på grund af bionic canvas teknologien. Andre støvler er skabt med et miljøvenligt perspektiv, hvor sålen er lavet af genbrugs gummi. Mountain Athletics kollektionen består af løbesko med Goretex membran, så dine fødder holdes tørre, selv om det regner på løbeturen.

>> Timerland støvler kan købes herSælges kun i sæsoner

Hver sæson – vinter, forår, sommer og efterår, udkommer der en ny kollektion, hvor temaet har baggrund i sæsonens vejrforhold. Det betyder, at nogle designs kun fås i en given sæson, og du altså skal ud og købe gaven, der står på ønskesedlen mens støvlen stadig er i butikkerne. Der findes dog også et populært basis sortiment, som altid forhandles – år efter år.

>> Timerland støvler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150