Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Teva Sandaler

Teva sandaler er det rette valg for friluftsmennesket. Et mærke som har dyb respekt i trekking og vandsport verdenen, et mærke som er kendt for kvalitet. Teva sandaler er den helt rigtige gave til naturmennesket.

Teva udvikler konstant nye teknologier, for at lave de bedste sports-sandaler. Og det er ikke fordi udviklingen af Teva sandaler foregår i et hemmeligt lukket teknologisk laboratorium – nej skoen bliver udviklet af folk, som har en passion for naturen og specielt for sport i vand.

>> Teva Sandaler kan købes her

Fra vandsport til gyldne stropper

I begyndelsen var Teva sandaler primært praktiske og fornuftige for specielt vandsport, men siden er sortimentet blevet udvidet til sandaler, som også er behagelige og beskyttende for friluftsliv på landjorden. Og der er faktisk også kommet nogle mere moderigtige sko i sortimentet – feminine sandaler med gyldne stropper og høj kinahæl i kork, som på en gang forbinder elegance og komfort.

>> Teva Sandaler kan købes her

Sandalen blev skabt i 1984 af en guide på Grand Canyon floden i staten New Mexico, Usa. Han ville finde en balance mellem at have det sjovt i vandet, men samtidig at beskytte fødderne i vandet.Bredt udvalg af praktiske sko

Sortimentet af Teva sandaler består primært af stropsandaler med remme i kraftigt nylon og gummisål. Stropperne er placeret, så foden får den bedste støtte og sålen er stødabsorberende og består af flere lag og forskellige niveauer – alt efter hvor presset på foden ligger. Dele af sortimentet har stropper af kernelæder eller nubucklæder.

Designet af Teva sandaler går lige fra enkle klip-klapper med tynde stropper, til de almindelig kendte sports stropsandaler, til sandaler, der er så lukkede, at det nærmest er en vandresko med udluftningskanaler. I det brede udvalg af Teva sandaler finder du helt sikkert en brugbar gave, som passer til modtageren behov.

>> Teva Sandaler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150