Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Superfit sko

Superfit sko er skabt til den vigtige alder, hvor børn lærer at gå og hele vejen op igennem barndommen, mens de stadig gror. Superfit sko er udviklet forskelligt til drenge og til piger, så forskellige udviklingsteams har fokus på de forskelligheder i leg og opvækst, som de to køn har.

Superfit sko findes i mange størrelser – ikke kun længden er der taget højde for, men også bredden af barnets fod. Når du skal give Superfit sko eller sandaler i gave, skal du derfor være opmærksom på, hvor bred barnets fod er. Det er vigtigt, at barnet også får den rigtige bredde, for at kunne udvikle sig og vækste optimalt.

>> Superfit sko kan købes her

Beskytter foden

Superfit sko fås fra størrelse 18 til 41, men selv om den største størrelse virker stor, så er der altså tale om en barnesko.

Til sommersæsonen er der lavet en hel kollektion med uundværligt fodtøj: en Superfit sandal linje, som beskytter barnets fod, men så der stadig kommer luft til foden. En Superfit sandal er beskyttet på de rigtige steder, så barnet ikke slår foden, men med gode luftkanaler så huden stadig kan ånde.

>> Superfit sko kan købes her

Materialerne er primært Goretex beskyttet tekstil, læder, nubuck og nappalæder. Sålerne er udført i gummi og udviklet i samarbejde med ortopæder.Ingen kompromis

Men bare fordi en Superfit sandal eller sko er fornuftig, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med designet. Superfit sko og sandaler er smarte med masser af fine detaljer, som er tilpasset barnets alder. Til de allermindste er der fine farver og på nogle sko små broderier, mens der for de lidt større børn er udviklet sko, som minder om voksen sko, men som stadig er fornuftigt fodtøj. En typisk Superfit sandal til piger har påsatte blomster eller hjerter, mens en Superfit sandal til drenge er mere rå og uden for mange dikkedarer.

>> Superfit sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150