Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Primigi sko og Primigi sandaler

Giv de søde små en fornuftig og sund gave til fødderne og gør forældre glade med det eksklusive italienske design fra Primigi.
Primigi er et italiensk brand, som laver sko til målgruppen 0-10 år, fordelt på 3 grupper 0-2, 3-5 og 6-10 år. Primigi sko og Primigi sandaler er skabt med italienernes vanlige flair for mode og design.

Primigi lægger stor vægt på stil, og holder øje med de nyeste modetrends. Primigi sko og Primigi sandaler bliver designet til en lang række lejligheder, der spænder fra sports-, lege-, fritids- og skoleaktiviteter.

>> Primigi sko og sandaler kan købes her

God kvalitet

Primigi sko er robuste, fleksible, komfortable, udført i et letvægts materiale, og i et design som giver luft til fødderne. Materialerne der bliver brugt til Primigi sko og Primigi sandaler er primært læder, ruskind, lærred og lak. Der er gået i dybden med designet på Primigi sko og Primigi sandaler. Små søde detaljer som broderier og påsyede tegn og dippe dutter og flotte farver er kendetegnende for de italienske børnesko.

>> Primigi sko og sandaler kan købes her

De fleste Primigi sko og Primigi sandaler har såler, som kan tages ud og vaskes. Sålen er lavet af ægte læder og Primigi foreslår, at man ugentligt tager sålerne ud og tørrer dem over med sæbevand for at fjerne bakterier. Desuden er anbefalingen også, at barnet har flere par sko at skifte imellem så svedige sko kan nå at tørre.Rimelig pris for kvalitet

Primigi sko og Primigi sandaler er en sød gave til en lille pige eller en lille dreng. Du skal afsætte nogle hundrede kroner uanset om du er på jagt efter Primigi sko eller Primigi sandaler – de koster nemlig nogenlunde det samme. Prisniveauet er på linje med Eccos børnesko og Superfit børneskoene. Sidstnævnte kan du læse mere om andetsteds på siden her.

>> Primigi sko og sandaler kan købes her

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150