Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Prada sko

Prada har siden sin start for snart hundrede år siden været kendt for sine luksuriøse produkter. Der findes næppe noget mere ekstravagant man kan iføre sig end et par Prada sko: det absolut ypperste indenfor blankt italiensk kalveskind eller kraftigt, blødt ruskind.

Pradas klassiske herresko har en meget karakteristisk tåkappe, der, når man ser den fra siden, skråner i spidsen og snuden er ofte lang. Lækkert italiensk kalveskind i enten råt eller skinnende blankt læder, der oser af ekstravagance.

prada sko

De kongelige i Prada

Derfor er det nemt at genkende en Prada sko i bybilledet. Skoene til kvinder skriger på opmærksomhed og er normalt fyldt med spændende detaljer og har gerne i to toner af den samme farve, men der bliver også lavet klassiske nedtonede stiletter. Både Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er flere gange blevet set i Prada sko.

I starten af 2007 lancerede Prada en linje med sportssko, som er mere casual end den oprindelige linje. Her er der mere lette sko, som vandresko, mokkasiner, sejlersko, hyttesko og slippers. Designet og farverne er mere vovet og ungt, prisen mere overkommelig og udvalget bredere men samtidig er den stringente og gennemført gode stil bibeholdt.Modehuset Prada blev etableret af Mario Prada i Milan i 1913 og hed oprindeligt ’Fratelli Prada’ – ’Prada Brødrene’. Dengang fremstillede modehuset udelukkende oggetti de lusso – luksus genstande. Det kunne være kufferter i eksotiske materialer og eksklusive tasker besat med krystaller. I 1978 overtog barnebarnet Miuccia Prada modehuset og det var hende der indførte Haute Couturen til det gamle modehus.

Prada er et af de mærker der bliver kopieret allermest og derfor skal man være ekstra opmærksom på ægtheden. Se godt efter i syningerne om de er lige og uden fejl og undersøg om læderet er af god kvalitet, det kan man tydeligt mærke når man står med skoen i hånden.

Sådan laves Prada Sko

Få indtryk af, hvordan de berømte sko laves i ovenstående video. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150