Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Mokkasiner

Mokkasiner er et yderst behageligt stykke fodtøj – ofte udført i ruskind, nappa, læder eller lignende. Bunden er som oftest i læder eller let gummi.

Mokkasiner er meget andet end det man forbinder med indianernes originale fodtøj – mokkasiner kan også være en blød hjemmesko eller et par lækre italienske køresko. Mokkasiner fås både til kvinder, mænd og børn.

>> Mokkasiner kan købes her.

Populært til børn

De indianske mokkasiner er typisk udført i ruskind med frynser og snørebånd. Der findes mange forskellige mærker, som sælger denne type mokkasiner, der også er inspirationskilde til mange modesko med samme bløde og frynsede look.

Mokkasin-hjemmesko er populære til børn, fordi de er så nemme at stikke foden ned i. Mokkasiner til brug for hjemmesko til børn er ofte udført i blødt læder eller læderlignende tekstil med skridsikker bund og blødt stof for.

Den italienske køresko som kaldes moccasins eller loafers laves både til kvinder og mænd. Blandt de utallige firmaer, der producerer denne type mokkasiner, kan nævnes Gucci, som laver nogle meget populære mokkasiner i eksklusive materialer og med modehusets ikoniske bidsel, som smart spænde på skoen.

>> Mokkasiner kan købes her.Mange variationer

En af de nyere typer mokkasiner, som man kommer til at se meget i modebilledet de kommende sæsoner er nogle meget lette og simple lædersko, som minder utrolig meget om de hvide gymnastiksko, man havde på i folkeskolen i 1980’erne og 90’erne. Her skal man holde øje med et mærke som Newbark.

Som nævnt findes der et hav af forskellige mokkasiner og står der mokkasiner på ønskesedlen, bør du derfor lige sikre, hvilken type sko, der er tale om. Ovenstående er blot et udsnit af de mange varianter af mokkasiner der findes på markedet og mon ikke, der er flere fortolkninger af den ældgamle skotype.

>> Mokkasiner kan købes her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150