Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Merrell sko og Merrell sandaler

Merrell sko er skabt til fritidsmennesket, som opholder sig meget i naturen eller som vil sende et signal om en sporty og frisk livsstil – til personer der er eventyrlystne, uanset om eventyret foregår i naturen eller i byen.

Merrell sko kollektionen er inddelt efter aktiviteter som hiking, vandsport, multisport, vintersport eller casual sko, som bruges efter sportsaktiviteter. Der er også stor forskel på den teknologi og opbygning, der er skabt til et par Merrell sko til kvinder og Merrell sko til mænd. Firmaet har udviklet en speciel teknologi til kvinder, hvor både sålen og skoens form er gennemtænk i forhold til en kvindes form og fysik.

>> Merrell sko kan købes her

Velegnet til sport

Den typiske Merrell sko har luftkanaler, eller er skabt i et materiale, så fødderne kan ånde. En vigtig funktion, hvis man skal gå langt eller dyrke sport, da fødderne begynder at svede.

Materialerne på Merrell sko og Merrell sandaler er typisk læder, gummi eller behandlet tekstil med en kraftig og robust gummibund. Hver sko har sin egen specialdesignede bund, som er skabt ud fra hvilken aktivitet man foretager sig i skoen.

>> Merrell sko kan købes her

Merrell sko og Merrell sandaler har tydelige logodetaljer og sender derfor et signal til omverdenen om, at du går op i kvalitet og sundhed til dine fødder.Tilpasset det enkelte køn

Merrell sandaler er typiske sportssandaler med stropper og kraftig gummibund eller lette slippers, som dine fødder kan hvile ud i efter en lang dag. Hver sandal er ligesom Merrell sko designet til forskellige aktiviteter og er tilpasset det enkelte køn.

I forhold til kvaliteten passer prisen meget fint på Merrell sko og Merrell sandaler. Du skal have omkring en tusindkroneseddel op af gavebudgettet, for at give et par af de fornuftige sko i gave, mens Merrell sandaler er en anelse billigere.

>> Merrell sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150