Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lloyd sko

Lloyd sko er nok mest kendt for sine herresko af højeste kvalitet, oftest kendetegnet ved en diskret, lille, rød stribe under hælen. Alle Lloyd sko bærer navnet på sig i et næsten uændret design fra 1920erne. Lloyd sko har to serier: den velkendte herreserie, samt dameserien, der inden for de seneste år er blevet mere markant. Inden for herreserien eksisterer der fire forskellige linier, hvoraf to har underlinier.

>> Find et bredt udvalg af Lloyd sko her

Lloyd sko

De fire linier

De fire linier er Lloyd Sports, Lloyd Classics, Lloyd Trend og Lloyd 1888. Gennem tiden har de fleste forbundet Lloyd sko med værdighed og eksklusivitet, og netop dette faktum gav designerne udfordringer, da Lloyd sko sidste forår/sommer lancerede to nye linier i deres herrekollektion, nemlig Trend og Sports. Med disse to nye linier forsøger Lloyd sko på en ny måde at forene det traditionelle med det nye og mere casual look.

De indeholder utraditionelle snit og et utal af farver, og samtlige modeller er bygget op over et nyt sålkoncept, som bl.a. inkluderer ekstrem lethed og høj fleksibilitet. De fire koncepter under de nye linjer karakteriseres som casual, aktiv, dynamisk og elegant. Lloyd sko er for den kræsne forbruger, der lægger vægt på elegance, og som ikke går på kompromis med kvaliteten, og med de seneste linier er der også noget for dem, der ønsker et mere afslappet look, men samtidig vil bevare den gode stil.

>> Find et bredt udvalg af Lloyd sko her

Ud over sko producerer Lloyd også læderaccessories, herunder tasker og punge til både damer og herrer, bælter, kalendere og desuden strømper.En tysk skofabrik blev grundlagt i 1888 og fik i 1920erne navnet Lloyd. Siden da har Lloyd sko været garant for lædersko af høj kvalitet med optimal pasform i tidløst design produceret med tysk grundighed, hvilket gør, at Lloyd sko hører til i den lidt dyrere ende af skalaen. Mens en del af selve produktionen i dag er flyttet udenlands, er det stadig på fabrikkens base i Tyskland, at alle Lloyd skos kvalitetsstandarder defineres og udvikles.

>> Find et bredt udvalg af Lloyd sko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Lloyd Homepage

Adresse:
LLOYD
K.Bernikowsg. 11
Copenhagen
--------------------