Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lacrosse støvler

Du kender sikkert de kendt, forede Lacrosse støvler med kraftig gummi på foden og læderskaft. Støvlen med navnet Ridgetop ses overalt i bybilledet både blandt fashionable unge og praktisk ældre.

Ved første øjekast virker Lacross støvler lidt store og klodsede, men efter at have stukket fødderne i de behagelige støvler en kold vinterdag, så glemmer du alt om forfængelighed, og priser dig lykkelig over, at dine fødder holdes tørre og varme.

>> Lacross støvler kan købes her

Moderne, men stadig praktiske

Støvlen har naturgummi på foden, så vand og sne ikke trænger ind. Skaftet er udført i lækkert skind og støvlen er forret med pels, eller du kan købe specialsyet inderfor, som kan holde din fod endnu mere varm. Derfor er Lacrosse støvler på manges ønskeseddel – en moderne støvle, som samtidig er yderst praktisk i den kolde danske vinter.

Lacross støvler er dog meget andet end blot et par kendte modeller. Det amerikanske firma producerer et hav af behagelige støvler, der er speciallavet til at kunne klare et liv i den amerikanske vildmark. Jagtstøvler til jagt i bjerge og svært fremkommelige områder, grove arbejdsstøvler til hårdtarbejdende håndværkere og lignende er firmaets grundliggende produkter, men sidenhen er kollektionen af Lacross støvler også blevet et modefænomen, som ses overalt i bylivet.

>> Lacross støvler kan købes herVelegnet til udendørs hobby

Herhjemme er udvalget ret begrænset i forhold til, hvad man kan finde på det amerikanske marked. Her forhandles primært gummistøvler og allround vinterstøvler. I specialforretninger kan man dog også finde Lacrosse støvler til jagt, og skal du finde en gave til en hobbyjæger eller fisker, så er Lacrosse støvler et rigtig godt bud på en gave, der vil blive sat pris på.

Lacross støvler koster det samme som andre støvler i samme kategori. Lacrosse støvler forhandles i sportsbutikker, Jagt- og friluftslivsbutikker samt i forskellige webshops.

>> Lacross støvler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150