Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lacoste sko – klassisk krokodille kanvas

Med et par Lacoste sko på fødderne, sender du et klart signal om stil og god smag. Lacoste er et mærke, der signalerer lækkert design, men som ikke river bunden ud på dit gavebudget.

Hvem kender ikke Lacostes logo med den grønne krokodille? Mærket var ultra hot i 1970’erne og 1980’erne med den karakteristiske L.12.12 polo skjorte, og efter at have været ude i en periode i 1990’erne fik Lacoste et stærkt comeback, og har vundet sit image som et trendy mærke tilbage. Også kollektionen er stærkt udvidet, men designet holder sig inden for den sporty og klassiske stil med primært klare farver og kridhvid grundfarve.

>> Lacoste sko kan købes her

Sporty design

Manden bag mærket, René Lacoste, var en fransk elite tennisspiller med en storhedstid i 1920’erne. Hans filosofi er årsagen til den meget stramme designlinje, der altid er rettet mod den sporty og lette stil. Den dag i dag er Lacoste stadig en stor sponsor i tennissporten.

Ligesom tøjlinjen er Lacoste sko sporty og klassiske. Kollektionen bliver fornyet hver sæson, men det er næsten altid de samme typer sko, som går igen: loafers, tennissko, sneakers, sejlersko og en sporty og klassisk snøresko. Materialerne er typisk læder, ruskind, nubuck, kraftigt lærred.

>> Lacoste sko kan købes herTil kvinder, mænd og børn

Lacoste sko til kvinder er i samme stil som mændenes blot med andre farver, og de kan have en hæl, men bibeholder dog stadig det sporty look. Der findes også en mindre kollektion af Lacoste sko til børn, som i bund og grund ligner voksenkollektionen, men hvor farverne er mere børnevenlige.

Alle Lacoste sko har det velkendte krokodille logo på siden af skoen, som skaber en tydelige design identitet og vækker genkendelse. Gemmer der sig et par Lacoste sko under gavepapiret, er der glædesgaranti fra modtageren – Lacoste er et mærke, som rammer langt de flestes smag fordi designet er så klassisk og tidløst.

>> Lacoste sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150