Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kawasaki sko

Smart og moderne, Kawasaki sko har en klassisk unisex form men fås i et væld af farver og mønstre. Derfor kan man altid finde en sko, der passer til stil og humør. Skoen er en vaskeægte fighter, for selv om den er røget ud af modebilledet et par gange, er den altid vendt tilbage. Kawasaki sko er lette og legesyge, samtidig med at være behagelige.

Kawasaki sko er en lærredssko med gummibund og ruskind på næsen. Selv om navnet lyder asiatisk er skoen er designet herhjemme og blev oprindeligt brugt som badmintonsko i 1970’erne.

>> Kawasaki sko kan købes her

kawasaki sko

Comeback

Før 1972 brugte badmintonspillerne almindelige gummisko, men spillerne efterspurgte en sko, der var mere let og som havde en god gummibund, så man kunne stå fast på banen, når man skulle lave alle de hurtige trin, som sporten kræver. Det var på den baggrund Kawasaki sko blev skabt. Skoen måtte dog vige pladsen til fordel for andre sko, og i en periode var skoen glemt. I 80’erne kom skoen dog tilbage på banen – eller gulvet.

>> Kawasaki sko kan købes her

Dansegulvet blev skoens nye hjemmebane i 1980’erne. Den lette sportssko var blevet super populær bland den danske ungdom. Man så ikke meget til Kawasaki sko i 90’erne, men for et par år siden fik Kawasaki sko et comeback og er i dag meget efterspurgt bland de unge, der bruger den som hverdagssko.Kawasaki sko fås som enten snøresko eller støvle og i alverdens farver og med mange spændende prints. Foruden sko kan man også få smarte snørebånd i forskellige farver eller med sjovt tryk og et lille udvalg af tasker. Hver måned laver Kawasaki sko et tema, for eksempel kamuflage-tema i januar, dyreprint i februar og forårsfarver i marts. Skoen koster cirka 300 kroner og kan købes i mange af landet skobutikker eller på internettet.

>> Kawasaki sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------

Her kan du købe:
Bodil skocenter
Nørrebro Bycenter
København
--------------------