Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Herresko

De rigtige sko er en vigtig del af en mands påklædning, og derfor er der al mulig grund til at se sig for og være grundig ved køb af herresko. Blandt mærker for herresko findes en lang række, bl.a. Ahler, Vagabond, Camel Active, Dockers, Clarks, Lloyd, Hilfiger, Lacrosse, Timberland, Playboy m.fl. De forskellige mærker repræsenterer forskellige designs og anvendelses-muligheder.

Eksempelvis er Lloyd sko de perfekte herresko for den klassisk orienterede mand. Der findes et hav af forskellige modeller, men i alle designs er der langt vægt på kvalitet frem for alt. Her er man altså sikker på virkelig at få noget for pengene. Et par Lloyd herresko er for den kræsne mand, som sætter elegance i højsædet.

herresko

Klassisk eller fræk?

Vagabond designer herresko primært i mere frække og nye designs, sammenlignet med de mere klassiske skoproducenter. I denne sæson har Vagabond f.eks. et par herresko, som består af læder, tekstil og gummi, og som er en frisk sommersko i hvid med forskelligt stjerne-print.

En anden bemærkelsesværdig sko er en brun lædersko med lang, flad snude og sorte snørebånd. Timberland er producent af sporty herresko til både afslappet og mere ekstrem sportsbrug. Det er også muligt at få såkaldt miljøvenligt fodtøj.En Timberland model er f.eks. en rigtig lækker vandrestøvle med Goretex membran. Der fås også vandresko til mere almindelig brug samt sandaler.

I modsætning til tidligere er det i dag muligt at få herresko for enhver smag og til enhver pengepung, ikke kun klassiske sorte herresko eller meget dyre sko. På nettet er det også muligt at finde sko i store størrelser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150