Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Geox sko – klassiske hverdagssko

Geox sko er hverdagssko til kvinder, mænd og børn. Skoene er klassiske og sporty og fås i et væld af forskellige designs fra sportssko, læderstøvler, ruskinds mokkasiner til stiletter.

Skal du give Geox sko i gave, så vær opmærksom på, at kollektionerne skifter fra den ene sæson til den anden. En ældre model kan være svær at finde, men prøv at søge på internettet, så kan du være heldig at skoen dukker op i en webshop. Geox sko er også en glimrende gave til golfspilleren, da Geox laver flere forskellige golf sko med et moderne og sporty look.

>> Geox sko kan købes her

Tillader foden at ånde

Nogle Geox sko har det specielle Geox Breathes system, som tillader foden at ånde. Sålen har små luftkanaler, så damp kan trænge igennem, men vand udefra ikke kan trænge ind. De fleste af os har samme par sko på en hel dag, og i løbet af arbejdsdagen kan der blive ret varmt i sådan et par almindelige sko. Geox sko har dette patenterede system, som giver luft til foden, og du derfor undgår svedige fødder, som på sigt kan give fodsvamp.

Mærket er italiensk og som mange andre italienske sko, så finder du også i Geox sko sortimentet flere sko med læderbund. Læderbund er utrolig behagelig at gå med, men er normalt meget upraktisk i det danske vejr med regn. Geox har dog løst dette problem, ved at beskytte bunden med en beskyttende membran, så vandet ikke kan sive ind i læderet.

>> Geox sko kan købes herTilegnet alle

Geox forhandles hos din lokale skobutik og kan nogle gange findes på udsalg i supermarkeder. Prislejet for de almindelige Geox sko ligger på omkring en tusindekroneseddel for fodtøj til kvinder og mænd. Børnefodtøjet er et par hundrede kroner billigere. Den specielle golfkollektion forhandles i specialbutikker for idrætsgrenen.

>> Geox sko kan købes her

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150