Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

gabor sko


Der er plads til fødderne i et par Gabor sko, uden at elegancen går tabt. Hver sko består af op til 250 enheder, der sys sammen med op til 45 forskellige materialer – uden at foden bliver generet af disse syninger. Der er i det hele taget fokus på kvalitet, sundhed og pasform i de velsiddende Gabor sko, der efterhånden fås i mange udgaver såvel til børn, kvinder som til mænd. Firmaet tilstræber en miljøvenlig produktion lige fra garvning og farvning af læder til produktion af gummisåler.

>> Bredt udvalg af Gabor sko kan findes her

Velsiddende sko af høj kvalitet

Gabor Sko

De første Gabor sko blev lavet af brødrene Joaching og Bernhard Gabor tilbage i efterkrigstidens Hamborg i 1949. brødrene tjente ikke særlig mange penge i begyndelsen, og skoene var da også temmelig ordinære og blev kun solgt i nabolaget. Men efter en studietur til USA begynder Gabor sko at ændre form og udbredelse. Rygtet om en usædvanligt velsiddende sko af høj kvalitet breder sig. Og pludselig går interessen også den anden vej over Atlanten, idet amerikanere jævnligt tager på besøg for at studere produktionen af Gabor sko. Siden dengang er det gået stærkt.

Hver dag produceres 27.000 Gabor sko (seks millioner årligt) til et marked der går langt videre end Tysklands grænser. Dertil skal lægges 1,6 millioner Camel sko, som også hører ind under firmaet, der således er en af verdens største skoproducenter. Skal manden have et par Gabor sko kan han groft sagt vælge mellem tre typer, alle i læder: den klassiske herresko, de stilrene sandaler og den mere sporty, urbane lædersko.

>> Bredt udvalg af Gabor sko kan findes her 

Kvinden har mere at vælge imellem (sådan er det jo!): lige fra ballerinasko, lædersandaler over de mere sporty lædergummisko til de chikke retrosko – med navnet ”Jolly” – i alverden farver. Man siger jo, at kvinders svaghed ikke er begrænset til sko, men også til tasker. Derfor er der logik i at Gabor sko nu er begyndt at lave kollektioner af tasker, der matcher de respektive sko.

>> Bredt udvalg af Gabor sko kan findes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150


Se også:
Gabor Homepage

Her kan du købe:

Viby Sko
Torvet 10
4130 Viby