Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Festsko

Festsko er den slags sko, der kun tages frem til specielle lejligheder. De kan have mange former og farver alt efter, hvilken type selskab det er og hvornår på dagen og året selskabet finder sted. For eksempel gør farverige festsko sig bedst til sommerfester eller en vild aften i byen, mens mere afdæmpede og mørke sko gør sig godt i formelle omgivelser.

>> Se stort udvalg af festsko her

Fest med Louboutin eller Blahnik

Nogle af de designere, der er verdensberømte for deres festsko er Christian Louboutin, hvis sko man kan kende på den røde bund, Manolo Blahnik der blev berømt fordi Carie fra serien Sex and the City elskede hans sko og Prada, hvis herresko har en karakteristisk spids tåkappe.


festsko

 

Festsko er ofte i materialer eller farver, der nemt forgår. Derfor er det vigtigt at pleje sine sko ordentligt. Glat læder skal smøres ind i læderfedt, hvis læderskoen skal skinne bruges der skocreme og en klud til at polere efter med. Laksko skal behandles med lakolie og til hvide sko, anvendes en produkt, der hedder skohvidt.

>> Festsko til kvinder kan købes herHvis man har festsko med forskelligt farvet skind kan man bruge en multicolorspay, der sprøjtes på skoen. Hvis festskoene er lavet i noget så eksotisk som slange- eller krokodilleskind kan man få en speciel naturcreme, der renser og beskytter krybdyrskind.

Hvis en festsko har læderbund skal man være opmærksom på, at bunden helst ikke må blive våd. Sko med læderbund gør sig bedst indendørs eller til sommerfester.

>> Se stort udvalg af festsko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150