Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Evisu sko – street smarte sneakers

Rap og street smart – Evisu sko er super moderne for specielt unge mænd med den meget moderne drengerøvsstil, med tøj i oversize størrelser og seje sneakers.

Evisu er et super funky japansk mærke, med en frisk og flabet street stil. Specielt Evisu jeans er meget populære, blandt yngre mænd og i kollektionen er der også t-shirts med tryk, jakker, tasker og sko. Udvalget til kvinder er meget begrænset, og der er ikke deciderede Evisu sko til kvinder, men sneaker stilen er temmelig androgyn og kan bruges af både kvinder og mænd.

>> Evisu sko kan købes her

Enkel stil

Evisu sko er ligesom tøjkollektionen meget street og designet er temmelig enkelt – et stil man har set før, på mange andre sneakers. Det, der adskiller Evisu sko fra andre skomærker, er de anderledes detaljer som farverne og mønstrene på skoene, som er meget kreative og funky. Stilen er ofte lidt a la graffiti kunst eller kreative snirkler og klare farver.

Evisu sko har det karakteristiske M logo – kaldet mågelogoet. Logoet kan minde en smule om McDonalds’ gyldne M. Logoet er normalt placeret meget tydeligt på siden af skoen, men der findes dog støvler i sortimentet, hvor logoet ikke fremgår så tydeligt.

>> Evisu sko kan købes herBegrænset omfang

Skal du give Evisu sko i gave, kan det være svært at finde butikker, hvor skoende forhandles. Mærket fås stadig i meget begrænset omfang herhjemme. Er det en bestemt model, der ønskes, kan det være en ide at spørge gavemodtageren, hvor han har set, at skoen forhandles. Evisu sko forhandles hos flere butikker, der handler med street wear tøj, eksempelvis Quint. Det nemmeste vil være, at finde Evisu sko på nettet – dels via deres egen webshop eller i flere danske webshops.

>> Evisu sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150