Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Dr Martens støvler

Dr Martens støvler er ikoniske, og langt de fleste kender den rå læder støvle model 1460, med kraftig, mørk gummibund og grove, lyse stiklinger.

Dr Martens støvler havde for 20-30 år siden en klar signalværdi. Gik du med Dr Martens støvler, var du en del af punk, grunge,skin head, goth-kulturen eller lignende ungdomskultur, som adskilte sig betydeligt fra det almindelige massesamfund.

>> Læs mere om Dr. Martens her

fashionabel modestøvle

I 1990’erne så man ikke meget til de velkendte Dr Martens støvler, men for få år siden begyndte de, at dukke op igen – denne gang meget overraskende i modemagasiner som Elle, Vogue og danske Costume. De rå Dr Martens sko og Dr Martens støvler var blevet et mode-fænomen blandt fashionistaer og ’pæne’ drenge og piger.

>> Dr. Martens støvler kan købes her

Så selv om der står Dr Martens støvler på ønskelisten, skal du ikke være bange for, at gavemodtageren er i gang med et vildt oprør – det er blevet til en fashionabel modestøvle, som blandes med design fra modehuse som Burberry Prorsum, Rich Owens og Marc Jacobs.
Dr Martens støvler fås i et hav af farver og med forskellige mønstre som prikker, skotsktern og blomster.Bredt sortiment

Det britiske mærke har altid været meget populært i USA, hvor Dr Martens sko er meget andet end den berømte Dr Martens støvle. De brune Dune sandaler var meget populære blandt high school studerende i 1990’erne, hvor mærket nærmest var forsvundet i Europa. Og ser du i kataloget med Dr Martens sko, vil du også finde et bredt sortiment, som spænder over alt fra fodformede pædagogstøvler, over smarte chukka sko i ruskind til fine Mary Jane sko. Det er dog stadig den berømte model 1460, der er mest populær.

Dr Martens sko og Dr Martens støvler forhandles hos blandt andet Tops sko og Jette Riis. Flere webshops forhandler også Dr Martens støvler.

>> Se Dr. Martens produkter her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150