Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Diesel sko

Diesel er kendt som tøjmærket, der pludselig dukkede op og stort set overtog jeans-markedet fra Levis. I løbet af få år blev Diesel kendt for deres tjekkede modekollektioner, der appelerede til unge med stilsikker smag og godt med penge på bankbogen. For billige var de ikke, Diesel produkterne.

Til gengæld var og er Diesel et brand, som udover sin logo-værdi formår at skabe designtøj, der bare emmer af overskud og stil. Hvad enten der så er tale om trøjer med et nærmest italiensk tilsnit eller trashede jeans med forvaskede slid til de helt unge – Diesel er garant for ganske smart tøj. I øvrigt findes der alt fra briller og huer over jeans, T-shirts og trøjer. Nogle med forvask, der giver et Second hand look, andre med et mere mondænt udtryk.

>> Diesel sko kan købes her

diesel sko

Elegante og stilsikre

Og så er der Diesel sko. Ligesom tøjkollektionerne er Diesel sko elegante og stilsikre – og ikke billige! De findes naturligvis i mange variationer og modeller, men af de mere iøjnefaldende kan nævnes sneakeren Diesel Explorer. Den er fremstillet i hvidt læder af en superstærk kvalitet. Skoen, der har velcro-lukning er som altid, når der tale om Diesel produkter smart og unik i designet. Du bør se denne anderledes Diesel sko, for den illustrerer meget godt hvad det er, Diesels designere kan. Nemlig skabe en smart og tidstypisk sko, der på en gang er stilsikker og hamrende original. Diesel Explorer er set til kr. 945,-.

>> Diesel sko kan købes herMange forskellige mennesker går i Diesel sko. Fra den aktive tv-reporter til den ivrige jogger i villakvarteret. Til fælles har brugerne dog ikke desto mindre, at de er villige til at spendere det ekstra, som en kvalitetssko med et unikt design koster. Og så skal man passe på med at handle Diesel sko over nettet. Det skulle så til gengæld heller ikke være det store problem – de fleste skomagasiner herhjemme fører nemlig indtil flere Diesel modeller.

>> Diesel sko kan købes her


Præsentation af støvler fra Diesel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150