Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Camper Sko

Der er mange måder at beskrive Camper sko. Men een ting er sikkert – et par Camper sko ligner ikke andre sko! Der er skruet op for kulørerne og de skæve detaljer, og så er humoren i højsædet. Et par Camper sko er sikre garanter for opmærksomhed ved familiefrokosten, og de udgør et solidt blikfang, når man får øje på dem i butiksvinduet.

>> Se et bredt udvalg af Camper sko her

camper sko

Spaniens hotteste skomærke er noget så utraditionelt som et familieforetagende i modeverdenen. Med en kombination af sund fornuft og nyskabende skodesign er Camper sko et af disse års mere innovative skoforetagender. Derfor er det næsten også logisk, at et par Camper sko hverken er for de rige eller de fattige – alle skal kunne være med, både hvad angår pris og design. At det er et koncept, som resten af kloden har taget til sig er indlysende

3,5 millioner par sko

Camper sko har eksisteret i 30 år, og der er langet mere end 3,5 millioner sko over disken i over 45 lande. For 30 år siden var det kun folk i Spanien, der vidste hvad Camper sko var. I dag kender næsten alle den ekstravagante og unikke sko.

>> Se et bredt udvalg af Camper sko her

Ved siden af produktionen af sko, som i dag foregår fra 60 unikke forretninger har Camper lanceret restaurant og hotel, der på originale måder understreger filosofien om at bevare balancen, sundheden og ærligheden i livet.Til dem der vil have et par anderledes hverdagssko, der også kan gå an til fester, er Camper sko et oplagt valg. Nogle modeller er nærmest fodformede og på grænsen til det kedelige – men man tager alligevel aldrig fejl af det særlige kendetegn ved Camper sko. De er originale og unikke, og så har enhver Camper sko sin egen frække udstråling.

I 2007 forventede Camper sko et salg for over 200 millioner euro.

>> De originale Camper sko kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Camper Homepage

Nærm. adresse:
Carrer Elisabets
Barcelona
Spanien

Her kan du købe:
Ego
Hyskenstræde 12 København K
--------------------