Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Buffalo sko

Buffalo sko er samme navn for to typer af fodtøj. Den ene type er en lav sportsgummisko med høj og bred sål. Den anden - og mere oprindelige buffalo sko - er en støvle med høj skaft og spids snude i western stil.

Netop fordi den oprindelige Buffalo sko er så stilren, er den blevet garant for en særlig tidsånd, der dukkede op i 1990’erne. Men Buffalo støvlen er ikke forsvundet. I dag bruges den af hardcore fans, og på den måde er det klassiske buffalo-look faktisk renere og mere råt end nogensinde.


Buffalo støvle

Buffalo sko

 

En moderne klassiker

I bedste prærie-ånd stammer navnet Buffalo fra Buffalo Bill, som var noget af en myte i det 19. århundredes Vilde Vesten. Det er ikke tilfældigt, at man ofte ser et par Buffalo sko kombineret med blå cowboybukser og stram cowboyjakke og evt. en hvid cowboyhat.

Buffalo sko er ikke billige, men de er til at komme i nærheden af. Derudover har de det til fælles med andre stærke mærke brands som f.eks. Adidas Special og Converse, at de ikke altid er på mode – men når de kommer det, så er de også blandt de mest populære på markedet. Det kan Buffalo takke deres klassiske og stilrene design for. Og så måske Buffalo Bill.Buffalo sko har et uomtvisteligt råt og originalt look som mange stadig falder for. Ligesom hiphop sko er de helt rigtige for hiphoppere, så er Buffalo sko det eneste cool for cowboyer og cowpiger i dagens Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150