Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Billi Bi støvler – en behagelig trendsætter

Billi Bi støvler er dansk designet fodtøj til kvinder af høj kvalitet. Billi Bi støvler er behagelige at have på, fordi hælen er ordentligt tilpasset til foden, modsat mange billige mærker som altid ikke tager hensyn til fodens velbefindende – det gør Billi Bi.

En Billi Bi støvlet er meget feminin med høje hæle. Hælene går fra, at være tynde stilethæle på ankel støvletter og høje knæ støvler, til grovere biker støvletter, chikke plateau hæle og yndige støvler med kilehæle. Designet af en Billi Bi støvlet svinger i takt med tidens trends.

På forkant med moden

Billi Bi støvler er ofte designet efter den allernyeste skomode og er trendsættende for mange andre skotøjsfirmaer. I kollektionen kan du foruden støvler og støvletter også finde snøresko, sandaler og ballerinaer.

Der kommer ny kollektion to gange om året, så vil du ønske dig et par Billi Bi støvler i gave, så vær opmærksom på om skoen stadig er i sortiment. Designet svinger meget fra den ene sæson til den anden, så det er usansynligt, at du kan finde noget, der ligner et design fra en tidligere kollektion. På internettet kan man være heldig, at finde sin favorit Billi Bi støvlet fra en tidligere sæson, men henvender du dig i en butik, er det ikke sikkert, at de har nogle varer tilbage fra den foregående sæson.

 Reel pris

En Billi Bi støvlet koster fra over tusind kroner og opefter. En absolut reel pris i forhold til den kvalitet man får. Giver du en Billi Bi støvlet i gave, vil modtageren få en skøn støvle, som kan bruges i mange år.

Billi Bi støvler forhandles i Magasin, Bahne, Skoringen og flere andre skokæder. Du kan også finde Billi Bi i flere webshops, hvor du kan være heldig at finde ældre sæsoner, som ikke længere forhandles i fysiske butikker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150