Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Ben Sherman sko

Ben Sherman er herresko til gentlemen og andet godtfolk. Stilen for Ben Sherman sko er typisk britisk med langsnuede læder snøresko, chukka støvler i ruskind og en enkel lærredssneaker her og der.

Ben Sherman sko deler kollektionerne op i to linjer: sko til formelt brug, som er lækre læder snøresko og ankelstrøvler eller en mere casual linje til hverdagsbrug, hvor materialerne er mere afslappede.
Ben Sherman var som designer meget inspireret af musik og kreerede sine designs i takt med tidens toner. Fordi musik har haft så stor en indflydelse på det britiske brand, er logoet inspireret af et guitar plekter.

>> Se produkter fra Ben Sherman her

Populært i mod-kulturen

Tidligere var logoet et blåt og rødt skydeskive logo, men det er blevet lavet om inden for de seneste år for at tøjet passer bedre sammen med mærkets musikalske historie. Men vær opmærksom på, at der altså kan forekomme to forskellige logoer for Ben Sherman sko.

Oprindeligt producerede Ben Sherman skjorter, men i dag er det et helt lifestyle brand med tøj, sko og accessories. Hans skjorter var i 1960’erne meget populære i den såkaldte Mods-kultur, som var meget populær i London – en kultur med stikordene: skræddersyede jakkesæt i Beatles-stil, Vespa scootere og beat- eller popmusik. Stilen af Ben Sherman sko er stadig i samme retning som dengang og virksomheden forsøger i høj grad at ramme samme stil, som man så tilbage i 1960’er kulturen.

>> Produkter fra Ben Sherman kan købes herLækkert design

Du skal afsætte omkring en tusindekroneseddel i gavebudgettet for et par Ben Sherman sko. Til gengæld får modtageren et par lækre designsko med høj signalværdi og et fedt design, som leder tankerne tilbage til en tid, hvor alle problemer blev løs mes et twist og et shout.

>> Køb Ben Sherman sko her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150