Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

asics sko


Du får ikke alene en god pasform, når du køber et par Asics sko, du får også en effektiv stødabsobering, som er mindst lige så vigtigt for motions- og eliteløberen, da det forebygger skader i knæ, ryg og fødder. Så hvad enten du skal tabe et par kilo og dermed løbe et par kilometer om ugen eller har maraton i kikkerten, er Asics sko et godt sted at starte. Du kan efterhånden få Asics sko og tøj til meget andet end løbeturen. Således er der fodtøj fra Asics til tennis, brydning, fodbold, golf, volleyball, kampsport, cricket og flere andre.





Særlig stødpude i gele

Japaneren Kihachiro Onitsuka lavede de første Asics sko tilbage i 1949 i Kobe. Lige siden har det været målet at udvikle de bedste og mest innovative sportsprodukter. Med afsæt i den nyeste teknologi, har man fra start forsøgt at omsætte teknologien til sofistikerede og funktionelle produkter. Det var specielt opfindelsen af den særlige stødpude i gele, som gjorde Asics sko kendt hos flere end eliteløbere. Det skete nemlig samtidig med det store løbeboom i Vesten i 1980erne, da gud og hvermand skulle ud og jogge.

Mellemsålen på Asics sko bliver ofte omtalt som selve ”hjertet” i skoen. Det vigtige ved en god mellemsål er, at den er støddæmpende, har lang levetid og en ganske lav vægt. På alle disse områder er Asics sko i front. Firmaet har introduceret det såkaldte ”Solyte” på nogle af topmodellerne - blandt andet Kayano, hvis nettovægt er reduceret med op til 10 %. Selv om Asics sko har deres oprindelse i Japan, stammer navnet fra den latinske talemåde om en sund sjæl i et sundt legeme – Anima Sana In Corpore Sano – idet skonavnet er dannet af forbogstaverne af disse fem ord, et såkaldt akronym.

 



Netop alliancen mellem krop og sjæl er ifølge Asics en afgørende ting for alle sportsgrene. ”Du er mere end en krop, og sport er mere end bare en fysisk ting. Det handler om at finde den rette balance mellem dit indre og dine omgivelser”, skriver firmaet. De karakteristiske striber, der kendetegner Asics sko, blev oprindeligt udformet for at opbygge optimal stabilitet i skoene. Siden er striberne så blevet kendetegnet for Asics.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150


Se også:
Asic Homepage

Her kan du købe:

Sportsmate
SønderjyllandsAlle 1
2000 Frederiksberg


Byman Sport ApS
ØsterFarimagsgade 32
2100 København Ø