Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Angulus sko


Hvis dine børn skal have ordentligt fodtøj, er Angulus sko et godt sted at starte. Men også voksne har gavn og glæde af de på en gang sunde og smarte modeller. Skoene er fremstillet af naturens egne kvalitetsmaterialer: Læder, uld og rågummi. Overlæderet består af blødt og lækkert kalveskind med høj komfort, foret af skind eller uld og slidsålederne af det bedste plantage-rågummi, som på en gang er slidstærkt, fleksibelt og isolerende.

 

En skos opbygning er afgørende for motorik og balance. Foden har 26 knogler, der især i de første år er bløde og bøjelige, så når barnets første frie færden for alvor begynder i toårs-alderen, er det vigtigt, at foden kan arbejde naturligt. Det sikrer Angulus sko på flere forskellige måder. Dels har de en forlænget hæl i indvendig side – det vil sige, at hælen fortsætter under svangbuen. Dels har de en god, fast hælkappe, som holder foden ordentligt på plads. Tæerne kan arbejde frit i de naturformede sko, der yder ideel støtte til fod såvel som ankel.Du skal have det bedst muligt med dine fødder

Angulus sko

Historien om Angulus begyndte i 1904. Men den naturformede læst i skoene begyndte først for alvor i slutningen af 1920erne, da man fremstillede den første naturformede Angulus sko til børn og voksne. Lige siden har missionen været klar: ”Du skal have det bedst muligt med dine fødder - de skal bære din kropsvægt gennem et langt liv. Når dine fødder har det godt, har Angulus opfyldt sin mission og ydet et beskedent bidrag til dit velvære og din livskvalitet.”
De naturlige materialer i Angulus sko sikrer at sveden ikke bliver hængende med fare for svamp og andre fodsygdomme. Børnefødder sveder ca. 2-3 spiseskefulde sved om dagen, og selv om det ikke lyder af meget, er det alligevel nok til et overordentligt dårligt ”indeklima”, hvis ikke den transporteres ud.

Der er ingen indvendig svangstøtte i Angulus sko har, da sunde børnefødder ikke behøver ekstra opbygning. Børn er født med en svangpude, som gradvist forsvinder i alderen mellem to og tre. Indersiden af Angulus sko er lige, sådan så storetåen ligger i forlængelse af de øvrige tæer. Dermed sikrer man en mere naturlig gang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150


Se også:
Angulus Homepage

Her kan du købe:

Kongens Nytorv Sko
Kng Nytorv 21, St.th
1050 København K


Skoringen, Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59 1561 KbhV