Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Aigle sko – den originale gummistøvle

Aigle sko danner en enestående hybrid mellem sko til friluftslivet, som samtidig er meget moderne og i et design, som ikke umiddelbar lægger op til, at det i virkeligheden er sko, der skal bruges i ødemarken.

Aigle sko er specielt kendt for deres gummistøvler og var faktisk et af verdens første firmaer, som producerede vandtæt fodtøj. I 1850’erne mødte skaberen af Aigle-mærket, Hiram Hutchinson, en amerikaner ved navn Charles Goodyear, og Hutchinson købte Goodyears patent på at lave fodtøj og beklædning af gummi. Produktionen af gummistøvler startede i 1853 i Frankrig, og siden har Aigle flere gange gennem historien været det hotteste mærke inden for gummistrøvler.

>> Den originale gummistøvle kan købes her

traditionel støvle

Du kender sikker de mange af Aigles originale gummistøvle designs – eksempelvis den lave, blå gummistøvle med hvide striber, som er kendt fra sejlverdenen, eller ridestøvlen Ecuyer fra 1973, der er skabt i et ikonisk design, og som er en støvle som alle ryttere ønsker sig i gave.

Den mest populære Aigle sko er dog Parcours støvlen fra 1996. En støvle, hvor man tog den traditionelle gummistøvle, og kombinerede den med bunden fra en hiking støvle. Aigle Parcours er i dag en populær modestøvle og ses ofte på moderne piger i bymiljøet, men også hos kvalitetsbevidste landmænd og gartnere, som ved, hvad god kvalitet er.

>> Find den traditionelle Aigle støvle herSolid kvalitet

I dag er der massevis af efterligninger af de populære Aigle sko, blandt andet Hunter og Tretorn har ladet sig inspirere af de ikoniske gummistøvle-designs.

Aigle sko er bestemt i den dyrere del af skalaen for gummistøvler. Til gengæld har du en solid gummistøvle i et mærke med stor signalværdi. Aigle sko forhandles i fritidsforretning og specialforretning til jagtudstyr, i visse modebutikker og et stort udvalg kan købes i danske webshops.

>> Aigle produkter kan findes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150