Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Oplevelser

Er du på jagt efter en god gaveidé - måske til dig selv eller dine nærmeste - handler det ikke nødvendigvis altid om materielle ting. En god oplevelse kan ofte være meget mere værd, end et ur eller en parfume, og en oplevelser vil ofte blive husket i længere tid.

Den stigende velstand og den øgede fokus på velfærd, har sammen med tendensen til stress for alvor åbnet vores øjne for personlig forkælelse og personlige oplevelser. Det gælder alt fra spaophold til kurbade, kroophold og klosterbesøg. Vi vil slappe af og nyde tilværelsen med øget fokus på krop og psyke.

oplevelser

Kurophold

For bare ti år siden var et wellnessophold på f.eks. Skodsborg Kurhotel nord for København en af de få muligheder for kurtrængende danskere. I dag er der imidlertid åbnet flere kurcentre med fokus på personlige oplevelser, og vi danskere søger nu også mod udlandet for at finde ro og hvile. Her er en liste over populære kurcentre:

1. Alter Meierhof, Tyskland
2. Hotel Historischer Krug, Tyskland
3. Hotel Thermal, Ungarn
4. Igalo Spa, MontenegroHvordan vælger jeg?

Før man vælger kurcenter, skal man gøre sig klart, hvad man egentlig ønsker. Skal det hele være ren afslapning og mudderbad eller ønsker man også motion og aktivitet? Skal der være muligheder for børn eller drejer det sig kun om personlige oplevelser og afslapning. Måske betyder maden mere for dig end de varme bade? Og i så fald er krophold måske det rette? Alt det skal tages med i overvejelserne, når du vælger hotel. Hvis du søger oplevelser i Sorø-området eller på Sjælland kan du bruge dette site: Oplev Sorø
 

 


 

Oplevelser:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

Sundheds-univers