Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hudpleje

Ligesom med kosmetik er hudpleje-produkter oplagte at købe på nettet, fordi der kan være penge at spare, og fordi der er tale om standardprodukter inden for en lang række mærkevarer. Hudpleje dækker alt inden for cremer og salver til huden, der enten blødgør eller plejer overfladen. Når man køber over nettet, skal man dog især være opmærksom på indholdet af stoffer, der måske kan fremkalde allergi.  Videncenter for Allergi har åbnet webstedet kosmetikindhold.dk, hvor du kan få meget mere at vide om allergifremkaldende stoffer og kosmetik.

hudpleje

Til almindelig pleje af normal hud, kan man bruge en gængs fugtighedslotion, der indeholder en vandig opløsning med et relativt lavt indhold af fedtstoffer. Dette forhindrer huden i at tørre ud. Lider man at let tør hud, bør man anvende en federe creme flere gange om dagenHudpleje på nettet

Når du køber online-hudpleje er sundheden dog ikke det eneste, du skal overveje. Køber du hudpleje i USA eller EU-lande gælder særlige regler. For eksempel skal du både betale told og dansk moms ved indførslen, hvis du køber fra USA.

Du kan læse mere om reglerne på supergavers guide til køb af vare uden for Danmark.

 
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600