Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

WMF – kvalitets køkkengrej

WMF laver gode gedigne hverdagsprodukter, der er af ypperste kvalitet, og hvor du ikke skal betale dyre domme for hverken design eller navnet. Du betaler kun for kvaliteten, og produkterne er til for at blive brugt – dag efter dag.

WMF står for Württembergische Metallwarenfabrik og er, som du nok har gættet, en tysk virksomhed. WMF er blandt Europas største producenter af bestik, grydeserier, og diverse køkkenprodukter. WMF er specielt kendt for sine produkter af rustfrit stål, og det er også den type metal, som fylder mest i virksomhedens varesortiment. Der er over 3500 forskellige produktergrupper, som laves af WMF, og der er stor sandsynlighed for, at du allerede har et produkt fra WMF i køkkenskabet.

>> WMF varer kan købes her

Fra dåseåbnere til hjemmebar

Herhjemme er WMF bedst kendt for sine bestik- og grydeserier. Mange af bestikserierne fås i praktiske gaveæsker, hvor du kan købe et helt sæt samlet. En rigtig god gave ide til bryllup, fødselsdag eller indflytningsfest.

WMF har alt slags praktisk grej til køkkenet: skærebrætter, kartoffelskrællere, dåseåbnere, salt og peber sæt, frugtskåle, knivserier, kopper og kander samt alt til din hjemmebar. Noget, der falder lidt uden for kategori, men som stadig passer ind i det brede sortiment af rustfrit stål er et kæmpe, moderne bålfad til terrassen og brugskunstartikler som lystestager i rustfrit stål og glas.

>> WMF varer kan købes herforskelligt prisleje

WMF har produkter for enhver pengepung. Skal lillebror give en lille gave kan han nøjes med et fint lille salt og pebersæt eller en mindre skål, mens der i det store gavebudget er plads til gryde- og knivserier eller gaveæsker med bestik.

WMF forhandles blandt andet hos Inspiration og andre isenkræmmere. På nettet er der kun ganske få webshops, som forhandler mærket.

>> WMF varer kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600