Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Rosendahl glas

I dag er Rosendahl et af Danmarks mest anerkendte designhuse. Det er til gengæld de færreste der kender historien om, hvordan det hele startede. Nemlig med en vinprop!
Erik Rosendahl, der er grundlægger af Rosendahl glas, ønskede at fremstille en vinprop, der kunne bruges ligeså mange gange, man havde lyst, og samtidig bevare aromaen i vinen. Hvis man hører til dem, der godt kan lide at nyde et glas vin til maden, men også gemme resten af indholdet til dagen efter, så er Rosendahl proppen en genial opfindelse!

>> Rosendahl glas kan købes her

Le Cru serien

Rosendahl glas

Men det blev ikke bare ved vinpropperne – for i dag har Rosendahl nogle af de førende designere ansat til at kreere og producere smukke og elegante glaskollektioner. Mest berømt er måske Le Cru serien, der tæller karafler, caféglas, dessertglas, ølglas, vandglas og meget andet. Fælles for alle produkterne er det gennemførte og eksklusive design, der i dag har placeret Rosendahl glas som noget af det fineste på markedet. Prisen er ikke billig, men der er tale om high end produkter med masser af ekstravagant appel.

>> Rosendahl glas kan købes herEnkelthed har hele tiden været et nøgleord for Rosendahl. Lige siden den første vinprop blev designet har mødet mellem form og funktion været vigtig. Det betyder at gennemført design møder rig mulighed for praktisk anvendelse i alle Rosendahl glassene.
Rosendahl fremstiller også designerbestik og mange andre spændende ting. Blandt andet har virksomheden lavet den berømte Le Man klokke i samarbejde med Le Man køreren Tom Kristensen.
Rosendahl har et stort marked i såvel Danmark som Norge. Også Japan er et land, hvor virksomheden har stor og seriøs afsætning.

>> Rosendahl glas kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Nærm.adresse:

Rosendahl A/S
Slotsmarken 1
DK-2970 Hørsholm

Her kan du købe:

Karat Guld & Gaver
Nørre Voldgade 92
1358 København K

Contrast I/S
Hovedvagtsgade 6
1103 København K