Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Raadvad knive/Raadvad bestik

Raadvad har gennem snart 250 år produceret køkkenredskaber af højeste kvalitet. I dag fremstilles produkter til forberedelse, tilberedning, nydelse samt tilbehør, som Raadvad selv udtrykker det.
Mest kendt er nok Raadvad knive, som sammen med brødskærere var det første, Raadvad-fabrikken beskæftigede sig med. I dag produceres der alt, hvad hjertet kan begære, lige fra store og små knive over gryder og pander til salt- og peberkværne og det elegante Raadvad bestik.

Stort sortiment

Der findes et utal af Raadvad knive, enhver specielt lavet til sin brug og i forskellige materialer. Et eksempel er Ideal serien, som er en meget funktionel og ergonomisk knivserie. Klingerne er fremstillet i rustfrit kvalitetsstål, og her er knivenes skaft udformet med stort fingerstop og ergonomisk softtouch håndtag, som øger sikkerheden og giver et meget behageligt greb om kniven. Ideal serien hører til blandt en af Danmarks mest populære knivserier.

Et andet eksempel på Raadvad knive er Royal knivserien, som er inspireret af det professionelle køkken. Her er skaftet og klingen smedet i ét stykke specialhærdet, rustfrit Solingen stål, som gør det særlig skarpt og let at vedligeholde, og som også giver en god balance og skæreevne.

Raadvad knive er for dem, der lægger vægt på højeste kvalitet og funktionalitet, og som samtidig vil have de bedste materialer i hånden. Dette gør også, at Raadvad knive hører til i den dyrere ende af prisskalaen.Inden for det eksklusive Raadvad bestik findes tolv forskellige serier, hver med sit eget udtryk og sine egne finesser. Her kan eksempelvis nævnes D&W-serien, som på en elegant måde forener enkelhed og tyngde, og som viser den mere moderne side af Raadvad bestik. Et andet eksempel på Raadvad bestik er den meget populære Silke serie, der har en glasblæst, silkemat overflade, som gør bestikket festligt at se på og behageligt at røre ved.

Raadvad bestik producerer også et særligt børnesæt i fire dele.
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Raadvad Homepage

Her kan du købe:
Razorsteel
Dannebrogsg. 6
Århus C

Imerco
Torvegade 50
1400 København
--------------------