Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Philips ismaskine

Med en Philips ismaskine i køkkenet, kan du lave din egen lækre, hjemmelavede is – uden at opleve at isen bliver en fiasko, mens den fryser. En Philips ismaskine sørger for, at du har succes med at lave cremet flødeis eller forfriskende sorbet i løbet af meget kort tid. En is, der kan forberedes mens gæsterne spiser forret og hovedret, og så er isen klar til desserten. Med en Philips ismaskine, kan du lave kompakt is på cirka 40 minutter.

>> Ismaskiner kan købes her

Is på under en time

En Philips ismaskine kan indeholde knap en liter flydende ismasse. Inden du går i gang, skal du lægge et plade-element i fryseren, og pladen skal have lov til at ligge i fryseren i 18 timer.

Den smarte Philips ismaskine er nem at gemme væk, når du ikke bruger den, og køleelementet fylder ikke meget og er nemt at have liggende i fryseren, så du kan lave is, når du har lyst. Maskinen kan skilles ad, så delene ikke fylder for meget i skabet. Designet er hvidt og blåt og skabt af plastisk, så maskinen er utrolig nem at rengøre efter brug.

>> Køb ismaskine her

I forbrugertests scorer den populære Philips ismaskine top point. Blandt andet i Politikens forbrugertest løb Philips ismaskinen med sejren over mange andre kendte mærker.
Som gave er en Philips ismaskine en sjov og anderledes idé, som vil gøre glæde i hele familien.God pris

Maskinen kan købes til en overkommelig pris på omkring 500 kroner, og forhandles hos de fleste isenkræmmere (er maskinen ikke i sortiment, kan den sandsynligvis bestilles hjem) og på nettet.

Har gavemodtageren allerede en Philips ismaskine i køkkenet, kan gaven være et ekstra fryseelement til ismaskinen – de kan købes separat og med sådan et kan man lave større portioner eller to slags is ad gangen.

>> Køb ismaskine her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600