Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Moccamaster - kaffemaskinernes konge

De håndbyggede Moccamaster kaffemaskiner har vundet et hav af forbrugertests verden over. Funktionaliteten er i top på denne gigantiske kaffebrygger, en kvalitetsmaskine, som gavemodtageren vil blive rigtig glad for.

Designet er minimalistisk, og der er i designet fokus på maskinens reelle funktion: at brygge kaffe. Alligevel har maskinen fundet vej til de glitrede sider i mange førende interiør magasiner – det industrielle og minimalistiske udseende er tidløst og anderledes spændende. En sjov detalje er filterbeholderen, som er en del af kompositionen – en stor forskel fra mange andre kaffemaskine designs, som ofte gemmer filterkoppen væk.

>> Køb kaffemaskinen her

Uovertruffen kvalitet

En håndsamlet maskine koster selvfølgelig lidt ekstra, for du betaler for uovertruffen kvalitet - en Moccamaster kan holde sig kørende i mange år. Moccamaster er så sikker på kvaliteten, at de yder fem års garanti, men forsikrer samtidig forbrugeren med, at kunden ikke får behov for nogensinde, at gøre brug af den!

Manden bag maskinen Gerard C. Smit, så det som sin opgave at bygge en maskine, som kunne brygge en kop kaffe med fantastisk smag. Han udviklede et system, hvor det kogende vand fordeles i filtret, så man får noget ud af hele kaffens volumen. Desuden var Smit utrolig miljøbevidst og ville skabe en energieffektiv maskine med en utrolig lang holdbarhedstid, og på den måde undgå nutidens brug-og-smid-væk tankegang. Maskinens materialer er genanvendelige og biologisk nedbrydelige.

>> Moccamaster kaffemaskinen kan købes her10 kopper på 6 minutter

En Moccamaster har kapacitet til at brygge 10 kopper kaffe af gangen, og gør det på lynhurtige 6 minutter.

Farvepaletten er temmelig smal – de fleste typer fås i enten sort, hvid eller grå – en enkel maskine fås i en knaldrød klar farve. Moccamaster fås med enten glaskande (der er forskellige typer) eller en termokande i rustfrit stål – lige til at stille på morgenbordet.

>> Kaffemaskiner kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600