Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Margrethe skåle

Alle kender dem: skålene, som er uundværlige i ethvert køkken. Der er naturligvis tale om Margrethe skåle.

Da designerne bag Margrethe skåle for mere end 50 år siden så på deres resultat, har de nok ikke vidst, hvilken succes deres produkt ville få. Men mon ikke de har været ret sikre i deres sag, siden de ligefrem turde opkalde en plastikskål efter en ny, dansk prinsesse?

De praktiske Margrethe skåle fås i fire forskellige størrelser: 1½, 2, 3 og 4 liter, og i fire forskellige farver: dyb rød, sort, hvid og cremefarvet.

Enkle of funktionelle

Margrethe skåle er enkle i designet og samtidig funktionelle: De er velegnet til både madlavning, opbevaring og servering, og de er nemme at rengøre. De er fremstillet i hård plast, som gør dem modstandsdygtige i enhver situation og dermed meget holdbare. Har man først købt en Margrethe skål, kan man regne med at have glæde af den i mange år.

Der er flere grunde til, at Margrethe skåle er blevet en klassiker i de danske køkkener og har været det gennem flere generationer. En af grundene er designet, som er enkelt med runde former, beskedent i sin fremtoning og ganske enkelt tidløst. Samtidig har den kunnet fås og kan stadig fås i forskellige farver, så der både er noget for dem, der er til det diskrete, og dem, der vil have pang-farver i køkkenet. Sidst, men ikke mindst, er Margrethe skåle meget slidstærke.Det nyeste skud på stammen er Margrethe skåle i kraftig stålkvalitet, som i lighed med den gamle model har gummiring i bunden, så de står fast, når man arbejder.

Gennem tiderne har farverne på de populære Margrethe skåle skiftet, men designet holder den dag i dag. Margrethe skåle er et kvalitetsprodukt, der passer ind i ethvert køkken.
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------

Her kan du købe:
Butik Jes Pors
Gl. Kongevej 94A
Frederiksberg C

Inspiration
Arne Jac. Alle 12
Butik 148
København S
--------------------