Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kongeligt porcelæn

Hos Royal Copenhagen i København bliver der fremstillet kongeligt porcelæn. Det vidtberømte stentøj er gået i arv fra generation til generation, og det er aldrig faldet i værdi. Tværtimod kan en fornem arv udgøres af et komplet sæt kongeligt porcelæn – og man kan stadig købe manglende dele fra ny. Men hvad kræver det egentlig at skabe en kongelig porcelæn?

>> Porcelæn fra Royal Copenhagen kan købes her

Garanteret fejlfrit porcelæn

Kongeligt porcelæn

Først og fremmest udgår al kongelig porcelæn fra Royal Copenhagen. Og produkterne er udviklet udelukkende med henblik på dette firma. Derudover undergår stentøjet en særdeles kritisk sortering, før det slipper i handelen. Det betyder at hver eneste del fra et stel kongeligt porcelæn er fuldstændig fejlfrit. Selv de mindste fejldetaljer medfører, at stellet kasseres og sælges som 2. sortering. Her koster det stadigvæk temmelig meget, men fejlene kan for almindelige mennesker da også være umulige at få øje på. Der findes forskellige stel kongeligt porcelæn. Af nyere eksempler kan nævnes det såkaldte Mega Mussel. Det består af en dekoration med traditionelle kongeligt porcelæn-motiver. Blot er de klassiske motiver forstørret op i en minimalistisk mega-stil, der bringer kongeligt porcelæn op i det 21. århundrede. Serien har fra begyndelsen været en født klassiker.

>> Porcelæn fra Royal Copenhagen kan købes herDet første kongelige porcelæn så dagens lys i 1775. Den 1. maj blev fabrikken grundlagt, og siden har fabrikkens produktioner undergået en fantastisk forandring. Former, farver og teknikker er blevet udviklet gennem historien, så fabrikken i dag har en enestående position på markedet. Derudover er produktionen både klassisk og nutidig i designet. Virksomheden undergår konstant en udvikling, der bringer nyt liv til gamle klassikere. På denne måde holder kongeligt porcelæn sig evigt aktuelt. Der bliver samarbejdet med kendte danske designere og kunsthåndværkere. Det kan tydeligt ses på de mange spændende produkter fra kongeligt porcelæn.

>> Porcelæn fra Royal Copenhagen kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Nærm.adresse:

Royal Copenhagen
Flagship Store
Amagertorv 6
1160 København K.

Her kan du købe:

Royal Copenhagen - Copenhagen Airport
Copenhagen Airport
Terminal 2
2770 Kastrup

Royal Copenhagen
Factory Outlet
Søndre Fasanvej 9
2000 Frederiksberg