Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

KitchenAid – den bedste hjælp i køkkenet

Miks amerikansk kvalitet med funktionelt maskineri og et drys retro-klassiske design – så har du den berømte køkkenhjælper: KitchenAid.  KitchenAid er en serie af bundsolide produkter, som i høj grad lever op til den amerikanske filosofi: bigger, better, faster, stronger.

KitchenAid er et amerikansk firma, som i starten af det tyvende århundrede kom husmoderen til hjælp med en kraftig røremaskine, der lettede hendes arbejde i køkkenet betydeligt.

>> KitchenAid produkter kan købes her

Mere end køkkenmaskiner

Den model af KitchenAid røremaskinen, som vi kender i dag blev designet i 1930’erne af Egmont Arens, og hele dén designlinje går igen, ved alle de KitchenAid produkter, som forhandles i Danmark. På den anden side af Atlanten vil du opleve, at KitchenAids sortiment i dag er meget mere end blot mindre køkkenmaskiner, men herhjemme er det 1930’er looket, som er det store hit.

KitchenAid sortimentet i Danmark begrænser sig til en flok nøje udvalgte produkter. Den store, berømte køkken mixer Artisan, er nok KitchenAids mest berømte produkt, men der er også en blender, food processor, toastmaskine, espressomaskine, kaffekværn og et vaffeljern i sortimentet. Farvepaletten, der blev udviklet i 1950’erne, er bred med nogle skønne farver. Den meste kendte farve er nok den knaldrøde Empire Red. Andre farver er lige så klare og kraftige, mens andre farver er mere støvede og nedtonede og maskinen fås foruden i hvid og sort også i et udvalg af grå toner, så der er en farve til enhver smag.

>> KitchenAid produkter kan købes herHøj kvalitet

Prislejet er i den dyrere ende af skalaen, men så køber du også en gave af høj kvalitet og i et design, som vil holde i mange år. En maskine fra KitchenAid vil man med stolthed have stående fremme på køkkenbordet, da produkterne fra mærket har stor og eksklusiv signalværdi. Og selvom maskinerne blev skabt til den amerikanske husmor, skal du ikke være bange for, at sende et forkert signal ved at komme med en KitchenAid gave. Dét image er for længst gået i glemmebogen, fordi KichenAid som navnet antyder vitterligt ér en stor hjælp i køkkenet.

>> KitchenAid produkter kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600