Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

KitchenAid køkkenmaskine

En KitchenAid køkkenmaskine er enhver madlavnings-entusiasts drøm. Maskinen er en kæmpe hjælp, når der skal bages brød, mikses frikadelle fars, eller hvad man nu kan finde på at sætte en kraftfuld maskine til.

Maskinen med navnet Artisan blev opfundet et tilbage i starten af det tyvende århundrede, som en hjælp til den amerikanske husmor. I 1930’erne blev maskinen redesignet af Egmont Arens, og designet er ikke blevet ændret siden da. Da KitchenAid blev introduceret i Danmark i 1990’erne blev det smarte retro design straks et hit, og det er nok også et design, som aldrig går af mode.

>> KitchenAid køkkenmaskiner kan købes her

Husmoderens drøm

I 1950’erne kom der farve på maskinerne og den mest berømte farve, som den kendte KitchenAid køkkenmaskine ofte bliver vist i, er den knaldrøde Empire Red. Der er også andre kraftige, klare farver i farvepaletten såvel som mere nedtonede og støvede farver. Den praktiske KitchenAid køkkenmaskine fås også i hvid og sort samt et større udvalg af grå nuancer.

Med det kække design er imaget som husmoderen drøm heldigvis gået i glemmebogen igen, så lad dig ikke afskrække af historien – en KitchenAid køkkenmaskine er virkelig noget af det mest trendy, du kan have stående fremme i dit køkken.

>> KitchenAid køkkenmaskiner kan købes herNem at betjene

Den robuste KitchenAid køkkenmaskine er opbygget af en kraftig metalkonstruktion, som gemmer på en maskine, der kan mikse store mængder mad uden problemer. Maskinen er utrolig nem at betjene, fordi der ikke er en masse knapper og funktioner, som du skal tage stilling til. Man vælger blot hvilken type værktøj man vil bruge – piskeris, dejkrog eller fladt piskeris. Herefter indstiller man hastigheden på maskinen, og så er man i gang.

Da pris og kvalitet hænger sammen ligger en KitchenAid køkkenmaskine i den dyre ende af skalaen. Til gengæld får gavemodtageren en maskine for livet.

>> KitchenAid køkkenmaskiner kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600