Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kenwood røremaskine

Med en Kenwood røremaskine i køkkenet får gavemodtageren en kraftfuld røremaskine, der har vundet flere forbrugertests, blandt andet bedste røremaskine i forbrugerprogrammet Rabatten på DR1.

En Kenwood røremaskine fås i fire forskellige serier: Chef, Major, Prospero og Kmix. Serierne adskiller sig ved design, kraft, kapacitet og tilbehør. Der er dog basis tilbehør, som findes i alle serierne, mens specialiseret udstyr laves til separate serier.

Flere designs

Designet på en Kenwood røremaskine svinger efter hvilken serie maskinen tilhører. De fleste maskiner har et meget industrielt udseende, som de fleste vil gemme væk i køkkenskabet. Maskiner, som har stor værdi som røremaskine, men som ikke vinder nogle priser på designet.

Dog kan én Kenwood røremaskine nævnes i designsammenhæng, nemlig K-mix serien, der har et smart retro-design, og som kommer med lak i enten hindbærrød, creme eller sort farve. I K-mix serien findes også meget andet udstyr til køkkenet som håndmixer, blender, toaster og kaffemaskine, så du kan få den samme linje i hele køkkenet.

Den billigste Kenwood røremaskine koster i omegnen af tusinde kroner med dejkrog, men uden andet tilbehør. De dyreste Kenwood røremaskiner koster flere tusinde kroner, og her skal alt tilbehøret købes separat. I den dyre ende får du også en maskine med den nyeste teknologiske udvikling og smart digitalt display og store røreskåle, så du kan lave store mængder mad.Et hav et tilbehør

Til sin Kenwood røremaskine kan man få et hav af tilbehør. Har gavemodtageren allerede en Kenwood røremaskine i køkkenet, kan du give en eller flere af de mange tilbehørsdele i gave. Vær opmærksom på, hvilken model du skal købe til, for du kan ikke regne med, at tilbehøret passer til alle modeller af Kenwood røremaskiner. Der er forskellig fatning afhængig af model.
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600