Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Global knive

Æstetik, gennemført design og godt håndværk ligger til grund for Global knive. Skabt i 1985 af den japanske designer og knivmager Komin Yamada har Global kniven fundet vej til mange danske køkkener. Global knive er vel nok de mest populære kokkeknive herhjemme både på grund af kvalitet og design.

Håndtaget er hult og i hulrummet er der sand som gør at kniven balancerer godt i hånden. Samtidig er det tænkt over hygiejnen, der er nemlig ingen samlinger og derfor ingen skjulte kroge, hvor skidtet kan sidde fast. 15 forskellige Global knive udgør det danske sortiment, her i blandt en stor universalkniv, en orientalsk kokkekniv , laksekniv, udbenerkniv – jah faktisk enhver kniv man måtte ønske. Rosendahl står for distributionen og markedsføringen af Global knive herhjemme.

>> Global knive kan købes her

global knive

Japanske traditioner

Komin Tamada har skabt Global kniven til både hel- og halvprofessionelle køkkener og efter gamle japanske traditioner, der kendes så langt tilbage som samuraisværdet. Global knive er lavet i rustfrit stål og klingen er legeret med metallerne molybdenum og vanadium. For at undgå rust og slid på knivene, gennemgår klingen en proces der kaldes Ice Tempering. De ubehandlede stålplader varmes op til 1070 grader, hvorefter de fryses ned til minus 80 grader. Dette gøres gentagne gange og giver stålet en ekstraordinær styrke og et enestående skarpt knivblad.

>> Global knive kan købes her

Når man skal have slebet sin Global kniv bør man enten henvende sig hos sin lokale isenkræmmer eller gå roligt til værks. Global knivens fine æg tåler ikke det traditionelle slibestål af metal og derfor anbefales man at bruge en keramisk slibehjælper eller, hvis man vil være på den sikre side, købe den sliber der findes i Global serien.Eftersom Global knive er eftertragtede hos forbrugerne er det faktisk en kniv der bliver piratkopieret i stor stil. I 2005 startede den hidtil største kopi-sag i Danmark, hvor tre personer er sigtet for at have sørget for fremstilling og import af blandt andet 17 tons falske Global knive. Vær derfor altid opmærksom på, hvor du køber din kniv.

>> Global knive kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Global Homepage

Her kan du købe:
Razorsteel
Dannebrogsg. 6
Århus C

Imerco
Torvegade 50
1400 København
--------------------