Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Eva trio gryde - kvalitet i køkkenet

Den kendte Eva Trio gryde er en af grundstenene i dansk brugsdesign fra slutningen af 1970’erne. Den populære Eva Trio gryde er kendetegnende ved de specielle stål håndtag, som vækker genkendelse – ikke kun hos danskere, men hos designkendere i hele verden.

Bag serien står en af Danmarks mest elskede designere, Ole Palsby, som har leveret utallige klassiske design genstandet til bordet og køkkenet. En af Ole Palsbys filosofier, som også gælder for Eva Trio gryder, er at hans design skal kunne tåle at blive brugt.

>> Eva Trio gryder kan købes her

Kolde greb

Funktionelt design, som er skabt af gode materialer og med lang holdbarhed. For eksempel er årsagen til de specielle greb på en Eva Trio gryde, at grebene er kolde selv om gryden har stået og kogt længe på komfuret. Den gode kvalitet og det funktionelle design betyder, at en Eva Trio gryde vil være en værdsat gave.

En Eva Trio gryde har en konstruktion som er tilpasset grydens materiale. For selv om designet er fuldstændig det samme for en Eva Trio gryde, så er der flere forskellige typer materialer i kollektionen.
Dura Line består af gryder, bradepander og stegepander i flere forskellige størrelser, der er skabt med slip-let belægning på indersiden og i kraftigt, skifergråt aluminium uden på. Dura Line serien fra Eva Trio kan bruges på et induktionskomfur.

>> Eva Trio gryder kan købes herMaden brænder ikke fast

En anden del af Eva Trio gryde kollektionen er af rustfrit stål, som kan anvendes på alle typer komfur. Nogle af gyderne i rustfrit stål har slip-let belægning, så maden ikke brænder fast.

Et par enkle Eva Trio gryder er udført i kobber – et materiale som reagerer hurtigt på temperaturændringer.
Sidst men ikke mindst fås en stegegryde og en grillpande i smedejern, som holder godt på varmen.

Der findes altså en Eva Trio gryde til enhver smag og skal det mon være dig, som introducerer gavemodtageren til denne fremragende grydeserie?

>> Eva Trio gryder kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600