Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Dualit – industrielt retro-design

Giv en gave fra Dualit til designschmeckeren med stil i køkkenet. Dualit har nemlig et fedt retro design, som fortjener en plads på køkkenbordet. Det er et stykke cool køkkenværktøj, der skal vises frem og ikke gemmes væk i skabe og skuffer.

Dualit blev startet i 1940’erne med en toastmaskine til industrielt brug. Det industrielle og minimalistiske design er sidenhen blevet kendetegnende for det britiske mærke. Toasteren er stadig en af Dualits mest berømte produkter. Den fungerer ved, at du sætter brødskiverne ned i toasteren, hvorefter skiverne popper op af maskinen, når de er færdigristede. Toastmaskinen kan fås i forskellige størrelser – op til fire toasts af gangen.

>> Dualit brødristeren kan købes her

Retro look

I Danmark forhandles der foruden toastmaskinerne også en lang række køkkenhjælpemidler, som en håndmikser, køkkenvægt, blender, stavblender og elkedel. Alle med Dualits velkendte industrielle retro look.

Desuden er der også nogle produkter med et anderledes design, som eksempelvis en kaffekværn, og en ny espressomaskine, der ved hjælp af kapsler med espresso, brygger en habil kop mokka, uden at du behøver at være barista for at betjene apparatet. I udlandet er udvalget endnu større og måske kommer med tiden der flere produkter i sortimentet herhjemme.

>> Dualit håndmixeren kan købes herNem at håndtere

Da produktsortimentet er så smalt, kan du sagtens nøjes med at skrive Dualit blender eller Dualit håndmikser på ønskesedlen – selv om modellerne har specifikke navne, så er det nærmest kun toasteren, der behøver at blive specificeres på grund af de forskellige varianter.

Prisen for Dualit er i den høje ende for køkkenapparater. Du betaler for designet, så skal du give Dualit i gave, skal budgettet være på et stykke over tusinde kroner. Dualit forhandles i Illums Bolighus, Magasin, hos udvalgte isenkræmmere og i forskellige webshops.

>> Se udvalg af Dualits varer her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600