Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Chippendale bestik

Elegant enkelhed kendetegner det fine Chippendale bestik. Med sine bløde konturer og sin karakteristiske, markante profil har serien været en del af Wilken & Sohnes kollektion siden 1910. Wilken & Sohnes producerer bestik m.m. til alle lejligheder, fest såvel som hverdag.

Det har længe været mindre populært at samle på ting og serier til sit hjem, men nu er det igen kommet på mode at samle på sølvbestik, og Chippendale bestik serien hører til blandt de klassiske, eksklusive serier.

chippendale bestik

Fra engelsk designer

Chippendale bestik seriens stil stammer fra den engelske møbeldesigner Thomas Chippendale, som levede i 1700-tallet og havde stor indflydelse på datidens trend. Bestikket har derfor den klassiske rokokostil fra dengang.

Chippendale bestik er således et udmærket valg, hvis man er til den klassiske stil, uden at det skal blive prangende. Samtidig ligger Chippendale bestik godt i hånden, idet det fylder hånden godt ud, modsat en del nye og ofte mere moderne designs, der er meget tynde og smalle, og som ikke giver det tilsvarende gode greb.
Med enkle linier og samtidig bløde former er Chippendale bestik med til at sætte prikken over i’et på et veldækket bord.Serien fås i 12 forskellige dele og indeholder ud over det almindelige spisebestik også sovseske, en lille spade samt to forskellige serveringsgafler.

Chippendale bestik fås også i rustfrit stål, som naturligvis er noget billigere end sølvserien, og dette sæt tåler maskinopvask.
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

 

----------------
Her kan du købe: