Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Bodum grill – dinner transportable

Lyse sommeraftener i parken, på stranden eller altanen med venner og familie omkring sig. Alle er glade, lige indtil der skal spise aftensmad og engangsgrillen ikke har krudt nok til at gennemstege pølserne, og farmand må give op overfor bøfferne, der forbliver røde. Med den nye Bodum grill er dét scenarie slut. Den smarte transportable picnic grill kan nemt tages med over alt, du skal blot sørge for at have maden, kul og tændstikker med, og så bliver hele selskabet glade og mætte.

>> Bodum grill kan købes her

Perfekt til små selskaber

Fyrkat hedder den lille Bodum grill, som ikke måler mere en 39 cm i diameter og 36 cm i højden. En kuglerund grill, som er perfekt til et lille selskab på fire personer. Den er utrolig nem at have med rundt på grund af det smarte lukkesystem– sæt blot låget på grillen, og spænd det fast med de medfølgende clips. Takket være det smarte håndtag, kan du bære din Bodum grill med dig, og håndtaget er udført af varmeresistent silikone, som ligger behageligt i hånden.

Låget er ikke kun praktisk, når den lille picnic grill skal transporteres rundt – skal maden være færdig i en fart, kan du putte låget på, mens du griller. Funktionaliteten er den samme som en almindelig kuglegrill, og en Bodum grill af en minimodel af denne.

>> Bodum grill kan købes herLav pris, høj kvalitet

Den transportable Bodum grill fås i flere forskellige farver og koster et par hundrede kroner. En Bodum grill er en rigtig god gaveide til folk, der bor i lejlighed eller til husejere, som elsker at tage på tur. Når man først har fået en Bodum grill, kan man slet ikke forstå, hvordan man har kunnet leve uden den. Og har du først givet en Bodum grill i gave, så har du gaveidéer nok til de næste mange år. Der er nemlig en masse lækkert tilbehør til en Bodum grill, som fås i samme farvenuancer og stil som picnic grillen.

>> Bodum grill kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600